dimecres, 4 de desembre del 2013

Recuperant el ritme

Després d'una llarga letargia deguda a motius varis, hem tornat!
Tornem sense promeses, però intentarem recuperar el ritme i reactivar el bloc el més ràpid possible (ja tenim un propòsit més pel nou any!)

Per recomençar hem escollit el límit occidental del Baix Camp. Concretament us proposem una passejada que uneix el Castell d'Escornalbou, l'Argentera i Duesaigües.
Es tracta d'una ruta circular, per tant es pot començar  des del punt que millor us vagi. Naltros vam iniciar el recorregut al Castell d'Escornalbou on s'agafa un senderó que marxa des de l'aparcament i s'endinsa de seguida en un bosquet d'alzines. En alguns punts encara s'hi pot veure l'antic empedrat.

El camí es fa en baixada fins a l'Argentera i, a partir d'aquí, seguim el barranc fins arribar a Duesaigües, un tram pla i senzill de seguir.

En el nostre cas, la part més dura va ser des de Duesaigües fins al Castell de nou, ja que es fa tot en pujada i els últims metres són per carretera.

Tant l'Argentera com Duesaigües, són poblets ben agradables de visitar i, per descomptat, el Castell d'Escornalbou també és digne de veure!


Característiques de la sortida:
Nivell: SaS bàsic
Temps: 2 hores
Distància: 7,11 km
Descarrega't la ruta aquí          

1 comentari :

  1. molt bona ruta!!! (i bon lloc!, que es noti que visc a Vilanova d´Escornalbou)
    Gràcies per compartir maravellas properas amb els que et seguim
    gràcies x tornar

    ResponElimina