divendres, 6 de setembre del 2013

Versatile Blogger Award!! :)

Tot i que últimament fem ben poc els deures, tenim la sort que sempre hi ha algú que es recorda de naltros i, aqueta vegada, ha estat la Laura des d'aficionats als senders!

Aficionats als senders ens ha premiat amb el Versatile Blogger Award d'una manera curiosa i, podríem dir, atabalada! Però els qui tenim la sort de conèixer la Laura, sabem que ella és així i és per això que ens agrada tant el seu blog, perquè no és més que un reflex de la seva personalitat enèrgica i riallera!
Així doncs, més contentes que dos gínjols, volem agrair aquest premi i recomanar-vos una visiteta a Aficionats als senders, un blog ple, entre d'altres, de bones propostes per anar d'excursió i fer sortides de diversos nivells i varis indrets! Les rutes estan molt ben explicades i ens encanta la seva manera d'escriure tan propera!

Ara, pel que sembla, hem de premiar naltros 15 blogs que haguem descobert recentment o que seguim habitualment (15??? O_o!), ostres quina pressió... ja ens direu qui som naltros per anar donant premis! Però bé, des de la nostra humil opinió, els següents blogs ens agraden especialment així que repartim awards a tort i a dret:

En primer lloc, uns quants blogs del sud que ens encanten i que donen vida al mundillo blocaire d'aquetes terres:

- Blog de coses: Sobretot no el mireu si no teniu temps lliure! És un blog ple d'idees, DiYs, scrap, etc. i de ben segur us agafaran ganes de fer-ho tot!!!

- Agulles de cap: Una de les ganxetes del Pòrtia i col·laboradora del ReusDiari.cat. Fa autèntiques meravelles!

- Ganxetes del Pòrtia: Unes artistes del ganxet que de tant en tant animen la ciutat amb les seves creacions!

- 7 de Temps: Amb una botiga física d'on no sortiries mai, hi trobareu idees de decoració, per a fer regals, per a craftejar, etc. a més de tallers i disseny d'esdeveniments!

- Craft & Artists: Creadora de joies moníssimes, des del seu blog ens presenta altres artistes així com esdeveniments interessants del món craft.

- Lolo & Kids: Des del món educatiu ens presenten una manera diferent d'ensenyar als més petits! Creativitat i originalitat al poder!

- Racons de món: Una descoberta en imatges de les nostres terres.

- Wacapaka: Uns representants molt crafties des de Terres de l'Ebre!

I per acabar (sense arribar als 15 :P) tres blogs més, que us animem a visitar:

- Oh!Villo: Una mestra del ganxet i els amigurumis! S'ha de tenir art per fer aquestes creacions! Oletú!

- Cocinando Vitalidad y Pasiones: Amb especial carinyu perquè coneixem personalment a la seva creadora. Un blog sobre la vida amenitzat amb unes receptes mmmm!

- La pasta per als catalans: I és que som com som i no hi ha veritat més absoluta que: Ens agrada menjar! A casa, el dia més esperat era el dia en que la nostra mare feia pasta pasta per dinar! Així que no podia faltar aquet blog, ple de receptes de paaastaaa!!!

I això és tot, de momeeeent!
Esperem que us hagi agradat la nostra selecció de blogs i prometem intentar reprendre el ritme del blog! Això si, us assegurem que mentre no estem escrivint entrades anem recopilant informació i idees per ensenyar-vos!

Fins la propera!

5 comentaris :