dimecres, 17 d’abril del 2013

Blogger Traveller - Pasqua a la reusenca!

Recordad que teneis la opción de traducir este post mediante el traductor, aquí al lado ^_^ --->


Aquest mes tocava parlar de la pasqua... i no us ho negaré, la inspiració inicial va ser ben poca. Processons, armats, dinars al camp... No ens venia de gust ensenyar-vos res d'això!
A naltros ens agrada, i molt, la xocolata i un dels punts centrals de la Setmana Santa és anar a buscar la mona a casa del padrí de la Marta! Cada any, el padrí, em regala una figura diferent de xocolata i tan tan bonica que sap greu menjar-se-la! I any rere any les expectatives creixen! Però, l'any passat va superar totes les figures anteriors amb una preciosa Mulassa de xocolata negra! I aquest any es va superar amb el Gegant Indi!!! Totes dues i moltes més, com el Drac i el campanar de la Prioral, les elaboren a la pastisseria Huguet de Reus.
Tant el Gegant Indi com La Mulassa formen part del seguici festiu de Reus i són part indispensable en qualsevol de les festes populars de la ciutat!
Com a dada curiosa, us direm que Reus va ser Ciutat Gegantera de Catalunya l'any 1993, com demostra l'escultura del Gegant Indi que es pot trobar davant de l'antic Hospital.

A que és igualeta que la meva figura de xocolata??? ^_^

Voleu saber com es viu la pasqua a la resta del món? Aquí teniu tota la llista de participants de Blogger Traveller!

6 comentaris :

  1. És impressionant! Gairebé la de xocolata sembla la real!

    ResponElimina
  2. Me gusta mucho que hagan réplicas en chocolate de históricas celebridades de la ciudad, acostumbrados a ver monas comerciales de Hello Kitty y demás es genial.

    ResponElimina
  3. me ha encantado!! y es que el xocolata me pierde!! M'agrada molt el teu Bloc. Anímate a conocer el mio! :) Petons
    http://byterenya.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  4. Mare quines mones més xulis!!!

    Petons :)

    Eva

    ResponElimina
  5. de primeras me parecia una figurita y no de chocolate...

    Por cierto estoy siendo hiperpesada a todos mis amigos y en las redes sociales, con un concurso de mamas bloggers que me apunte, y me haria ilusion quedar entre las 3 primeras... si te animas a darme tu voto... tengo el barnner en mi blog (no me apetece ir dejando el enlace en todas partes...pero si que me atrevo a daros un poco la brasa con el tema...)

    un saludin...

    ResponElimina