dijous, 7 de març del 2013

Blogger Traveller!

Des del naixement del blog vam dir que seria un calaix de sastre, on hi aniríem posant tot el que ens vingués més de gust, però sempre que fos possible amb un nexe comú: el Sud!

El sud és casa nostra, concretament ho és El Camp.
Sense entrar en dades històriques, podem afirmar que originalment dins del territori del Camp hi havien les comarques del Baix Camp, Alt Camp i Tarragonès. Però des del 1995, l'àmbit funcional territorial del Camp de Tarragona inclou també el Baix Penedès, Priorat i la Conca de Barberà.
I a Som al Sud volem ensenyar-vos aquest territori des dels nostres ulls!

I per què tot això? Doncs perquè ens hem afegit a Blogger Traveller la iniciativa que ha creat Mi Dulce de Melocotón (si us agraden els DiY, les manualitats, la decoració etc. visiteu-lo!!).

Cada mes nosaltres i més de 60 80 blogs diferents (de moment, que això creix non stop!) us ensenyarem les nostres ciutats/zones des dels nostres ulls. Però no serà a la babalà noooo! Cada dia 15 de mes, que és quan publicarem intentarem publicar l'entrada al respecte, se'ns proposa una nova paraula sobre la que "treballar" el mes següent.

Aquest mes la paraula és  h i v e r n

Així doncs ens posem mans a la feina per tenir l'entrada llesta el dia 15 de març i si voleu fer un cop d'ull als altres participants aquí teniu la llista complerta!

3 comentaris :

  1. Es genial, és una bona manera de conéixer llocs i racons per descobrir.
    Però estic una mica trista, del Camp també ho és la Conca de Barberà i no ho has anomenat, jejeje.
    Esperaré l'entrada de l'hivern pel 15 de març amb impaciència.
    Les mans de la Pètal.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aaarreglat! ^_^
      Havíem inclòs les comarques que són originàries del Camp, per això no anomenàvem la Conca de Barberà! Tot i això ho hem ampliat una mica i així nosaltres també tenim més coses per ensenyar XD
      Esperem estar a l'alçada de les expectatives!!

      Elimina