dijous, 14 de febrer del 2013

Poesia de carrer!

Per gustos, colors! O això diuen!
En temes d'art, a Som al Sud apliquem aquesta màxima. La Noe, lligada a l'art per vocació i formació , acostuma a tenir més sensibilitat per aquests temes, a la Marta, en canvi, l'avorreixen els museus d'art XP...
Però diumenge vam sortir les dues amb la Íngrid, la Txell i una altra Marta, càmera en mà, a buscar poesia pels carrers de Tarragona, esmorzant primer a La Cocotte (desenganyem-nos, això és el que va convèncer a la Noe per matinar un diumenge!). La idea inicial era fer fotos preciosíssimes de racons de la ciutat, però ens vam deixar "enganyar" per l'Àlvaro Sanz i vam atrevir-nos a experimentar amb el mode manual de les nostres càmeres.
Després de que l'amfitrió, en Lluis Gavaldà dels Pets, ens parlés de la llum especial de Tarragona, que els núvols no ens van deixar veure fins a l'hora de l'aperitiu del vermut vam començar la passejada per la part alta de la ciutat.

No podem assegurar si vam estar mirant més estona els botons de la càmera o el carrer, però ens vam divertir, que és el més important, vam aprendre i vam mirar les portes, les finestres, la gent i les restes de confeti de la nit anterior amb uns altres ulls.

Fins i tot la vellesa, si si amb V, semblava que parlés!


I tothom buscava detalls i detallets que fessin d'una finestra una imatge especial!
Tot plegat va acabar amb un aperitiu (<-- un dia la Marta us explicarà que va viure un temps a Itàlia i va oblidar que aperitiu aquí es diu vermut, de tota la vida) ben merescut a la plaça del Fòrum i un bon brindis per 5 grans fotògrafes!

8 comentaris :

  1. Me gusta mucho. La verdad es que es una gozada pasar un día con la cámara y con Álvaro.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Realmente nos pasó la mañana volando! Ahora ya tenemos el gusanillo para apuntarnos a alguno de sus cursos! :)

      Elimina
  2. Uo! LLavors ja no et va costar gens trobar la foto del dia pel teu bloc, no, Noe?

    Què romàntiques i poètiques us heu posat avui!!! Però a mi el que més ganes m'han vingut de fer és esmorzar a la Cocotte!! Ai, si, que encara no he esmorzat!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs ja ho saps Laura! Quan vulguis t'hi acompanyem! No ens ho diguis dues vegades ;)

      Elimina
  3. Acabo de descobrir-vos i etic encantada que al Sud comencin a sortir blocs xulos escrits en català. Això sí que mola!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Descobriment recíproc! A naltros també ens encanta trobar altres blocaires de les nostres terres! Quina il·lusió! :D

      Elimina
  4. Que bonica la primera foto! un bon moment!

    ResponElimina
  5. Molts xules les fotos!!! Jo m'hi volia apuntar però m'anava fatal aquell cap de setmana!!!! A veure si per la pròxima! ;)

    Fins aviat!

    ResponElimina