dijous, 28 de febrer del 2013

Craftejant

Avui ens endinsem en el mundillu del Craft per ensenyar-vos una creació pròpia!
Fa poc el nebot de la Marta va fer l'aniversari, tot just un anyet, i a la llar d'infants li van dir a la seva mare que havia de portar una caixeta on hi posarien coses que representessin aquest any.
Aquí entra la CraftyMarta in action, de fet, la Marta va fer més aviat de pinxe, qui més va treballar en aquest cas va ser el padrinet!
Però vaja, que el resultat va ser prou bonic i us el volem ensenyar perquè vegeu que amb una mica d'imaginació i poc pressupost es poden aconseguir detalls molt resultons!
Vam partir d'una caixa petita de pícnic de Selfpackaging que vam comprar directament a la botiga 7 de Temps de l'Hospitalet de l'Infant, impossible sortir-ne sense comprar alguna cosa!!! La idea era fer que la caixa semblés una casa i el primer que teniem clar era que la teulada seria de washi tape.























La porta i les finestres les vam fer amb feltre cosides amb fil gruixut.
Ara ja podiem afegir-hi els detalls. Primer li vam donar una mica de textura posant obra vista als laterals amb fil negre més fi.



















I finalment, vam fer créixer una mica d'herba al voltant i de seguida hi van aparèixer els primers habitants, en aquest cas, un tortuga!



















Ja tenim caixa personalitzada! Val a dir, que tot el que es va utilitzar van ser materials que teniem per casa, excepte la caixa en si. La clau és tenir una idea general del què volem fer i rebuscar per casa tot el que ens pot servir, ara és el moment de concretar la idea i posar-nos mans a la feina!

4 comentaris :

  1. Ohhhhh... ens encannnta!!! Heu deixat preciosa la nostra caixeta de picnic, totalment ideal!!!

    ResponElimina
  2. Mooolt adequat per un peque si senyor!!! Personalitzat, fet amb amor... Increïble!

    ResponElimina
  3. Ohh!! Qué bonica!! Qué xulo el vostre blog Marta :) Us segueixo des de ja! Sóc Mónica (ens coneixem del Club Handmade Tgn) He descobert el teu blog, i per aquí em quedaré, que teniu cosetes molt maques ;)

    Si voleu visitar el meu, i apuntar-vos si us ve de gust al sorteig que tinc ara entre mans, seria tot un plaer ;)

    Enhorabona pel vostre treball i petonets!!

    http://elrincondeyuna.blogspot.com.es/

    ResponElimina