divendres, 8 de febrer del 2013

Club Handmade Tarragona

Si! Per fi, el diumenge passat el 50% de Som al Sud va assistir a la 3a reunió del Club Handmade Tarragona, tot i que, per a mi, era la primera!

El lloc escollit va ser La Cocotte, una cafeteria monaperquèsi en ple casc antic de Tarragona. Tenen sucs ecològics i la nostra taula va escollir per majoria absoluta el de taronja i pastanaga, boníssim! Haurem de tornar-hi a tastar els pastissos, perquè la pinta que tenien era increïble! A més a més, tenen jocs per nens, així que mames i papes modernillus heu trobat el vostre lloc!

Cabdells fora, agulles a les mans i concentració màxima, cap de naltros som professionals de la llana, però ho semblàvem!!

Va ser arribar, presentar-nos (les noves) i llanes, llanes i més llanes!

A veure si en breu us puc ensenyar la meva creació! Ara toca practicar i a pensar què farem a la propera reunió... ja van començar a sorgir idees!

I aquest diumenge farem poesia (o ho intentarem) mirant a través de les nostres càmeres la ciutat de Tarragona amb Àlvaro Sanz! Ja en tenim ganes, sobretot perquè el punt de trobada torna a ser La Cocotte... l'esmorzar promet!!

4 comentaris :

  1. Hola hola!!! Acabo d'arribar al vostre bloc, gracies al de Little Muna!!! Jo sóc la Blanca, de BePunt, i també estic apuntada al club handmade de tarragona, lo que aquest últim cop no hi vaig poder anar... tenia una reunió familiar i em va fer una ràbia perdre-m'ho!!!
    Segur que va anar genial, i més a la Cocotte!!!
    Espero coincidir amb vosaltres en alguna de les altres reunions!! I si voleu, podeu passar a fer una visiteta al meu blog, a veure què us sembla :D

    Fins aviat!!!

    Per cert, passeu-vos-ho super bé a la sortia de poesia per la ciutat... tampoc hi puc anar!!!! AARG!!!

    Bepunt.blogspot.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Genial! Doncs esperem coincidir a la propera! XD
      Avui ha estat molt bé el matí fotogràfic, realment! Apa ja tens una altra cosa a la llista de pendents, perquè val la pena :P

      Ah! I ja hem fet una volteta pel teu bloc i el tenim a la llista de visites obligades! Ens encanten els teus DiY!

      Ens veiem! :D

      Elimina
  2. OOOOhhh què interessant!! Ara hi ha molts grups d'aquests per fer manualitats i trobo una molt bona iniciativa per fer amigues i unir aficions i aprenentatges. I aquest lloc del Cocotte té molt i molt bona pinta!!! Molt bones ambdues iniciatives!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si! Realment són iniciatives genials i faciliten molt el trobar gent amb interessos semblants!
      S'ha d'admetre que la Cocotte és moníssim i... boníssim heheheh!

      Elimina