dimarts, 8 de gener del 2013

Que què tenim?

Tenim la idea, bé... tenim idees. Tenim les ganes i la gana (qüestió de família)! Tenim connexió a internet, vulguis que no, és un handicap! El que no tenim massa clar és què en sortirà, però com deia l’àvia: Alabatxi qui deu! O això és el que la Marta entenia de petita (remake infantil de “alabat sigui Déu”), però sigui com sigui, ja veurem què sortirà de tot això, de moment comencem!

Comencem un espai d’inspiracions, idees, de territori i gastronomia, de reflexions sense solta ni volta i de converses internes d’aquelles que tothom té. Un calaix de sastre que intentarem mantenir endreçat o no. Tot plegat és un espai per experimentar que acaba de néixer i que, esperem, anirà creixent i adquirint personalitat pròpia!

Així doncs benvinguts al sud, perquè no sabem què farem però tenim molt clar on som.

Som al Sud!

2 comentaris :

  1. Benvinguts al Sud! Això és una peli no? O "bienvenidos al norte", aquesta era bona! Mooolt reguai que us endinseu en el món dels blocs!! És tot un vici!! Compteu amb mi coma seguidora fidel!! Us desitjo molta sort, molts visitants, molts comentaris i, sobretot, molta energia i ganes!!

    ResponElimina
  2. Molta sort amb el vostre nou Blog!!! ;)

    ResponElimina