dimarts, 8 de gener del 2013

km0 - Cambrils!


Dissabte 3 de novembre, Mont-roig del Camp: ens aixequem "aviat" i sincronitzem els nostres rellotges: anem d'excursió! 

El programa és el següent: anar de Mont-roig a la cooperativa de Cambrils en bicicleta, esmorzar, comprar els ingredients del dinar (una sola norma a seguir: tot producte km 0) i de nou a casa, elaboració del dinar, degustació i període de reflexió (léase: migdiada). PLA - NA - ZO.

El recorregut és molt fàcil: per camí de terra passant entre camps i algun mas medieval fortificat, com el Mas dels Tegells. Nosaltres vam estar mitja horeta tres quarts d'hora xino-xano.
És una ruta molt recomanable per a totes les edats i nivells, pot ser una opció perfecta per a una sortideta en família. Això si, procureu que faci bon temps i eviteu les hores centrals del dia a l'estiu (hi ha trams "llargs" sense ombra). D'altra banda, només cal recordar la llista d'imprescindibles per a una excursió de quan anàvem a escola (gorra o barret, aigua, calçat còmode, ...).

Us recomanem molt la visita a la Cooperativa de Cambrils. Una cooperativa agrícola amb origen a principis del segle XX  Un autèntic festival de productes de la terra, amb especial atenció com és lògic, al producte local de Cambrils. Si hi aneu, a més, a principis de novembre, trobareu oli nou acabat de premsar, aquest tema es mereix una entrada pròpia. Si n'heu tastat algun cop sabreu que és una de les coses més delicioses d'aquesta vida. Pa torrat amb oli nou: boníssim!

Sabem que no podeu aguantar l'emoció de saber què vam fer per dinar... Tot arribarà!










Característiques de la sortida:
Nivell: SaS
Temps: 45' anar i tornar
Descarrega't la ruta aquí          

5 comentaris :

  1. Que vol dir això de robar-me la bici?!!!!!!!

    Bé, almenys espero que us portés a bon port...

    Tot i que cooperativa, km 0, menjar de la terra, cuina elaborada... sona a verdures! Un carnívor com jo s'esperarà a que aneu a Guissona!

    ResponElimina
  2. Ostres! Si que és un planazo això si! A mi l'única cosa que em fa por d'aquests llocs és el preu :S Aquest divendres treure'm el cap pel mercat de pagesos de Sant Boi (bé, del parc agrari), a veure què tal la cosa.

    ResponElimina
  3. Oooh nenis aquest bloc pinta molt i molt bé! La idea genial i les fotos són una meravella. No el deixeu eh?? :)

    ResponElimina
  4. ets de mont roig?? jo visc a vilanova d´escornalbou! també es un bon lloc per anar amb bici!!!

    ResponElimina
  5. Hola Javi! Som de Reus, però la Marta viu a Mont-roig i jo (la Noemí) a Barcelona. Em fa l'efecte que a Vilanova d'Escornalbou fa més pujada amb la bici que l'excursioneta que vam fer naltros! :)

    ResponElimina